Doorzoek site

074 - 3494 650

 

Easy Clean 3 in 1

Meer afbeeldingen

  • Easy Clean 3 in 1

Easy Clean 3 in 1

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 54,95

Verzendkosten: € 7.95

Snel overzicht

Easy clean 3 in 1 is het product om uw spa of opblaasbaar bubbelbad te beschermen, schoon te houden en te genieten van de verlengde levensduur van uw spa!

Productbeschrijving

Wegens tegenvallende resultaten van onze klanten en eigen onderzoek naar dit product werkt het niet zoals het zich vooruitgeeft en gaan wij dit niet meer verkopen

De easy clean 3 in 1 is een prachtig product wat de PH waarde neutraliseert, chloor verspreid en het kalk uit het water houdt. Uw opblaasbaar bubbelbad zal dus het perfecte niveau behalen waardoor de levensduur van uw opblaasbaar bubbelbad drastisch verlengd. In de easy clean 3 in 1 zitten 50 tabletten in die u om de 3 a 4 dagen in uw filter moet leggen. De easy clean 3 in 1 is duidelijk het beste verzamelproduct waardoor u geen andere chloor of andere middelen meer nodig hebt. De easy clean 3 in 1 is speciaal ontworpen om de opblaasbare producten te beschermen tegen chloor, kalk en het behouden van schoon water. In de easy clean 3 in 1 zit geen chloor maar chloorvervangende stoffen waardoor uw opblaasbaar bubbelbad veel lang mee gaat.

Hoe werk het?

  • De tablet verspreid chloor en dood dus alle bacteriën in uw opblaasbaar bubbelbad
  • De PH waarde wordt automatisch door het tablet geneutraliseerd waardoor checken van ph waarde niet meer nodig is
  • Overbodige kalk in uw opblaasbaar bubbelbad is verleden tijd en uw levensduur wordt drastisch verlengd

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Top
Top